Onsdag d. 5/5 Efter morgenmad og morgensang fik vi det første foredrag som handlede ”Om kød”
Se det var jo spændende her skal man kun spise køb, sardiner, smør, æg
og drikke piskefløde, så sparer man toiletpapir.
Da dette foredrag var færdigt var flere af os altså forvirret på et højere plan, den ene dag skal vi kun spise plantebasseret mad og den anden dag kun køb,
ja så kan vi jo selv vælge hvilken af dele som lyder mest spændende. En god dansk bøf er da ikke afvejen ej heller et godt glas rødvin., det sidste var hele holdet med på, så vi holdt vores væskebeholdning
ved lige hver aften i rødvin og en enkelt cola.
Eftermiddagen var fri og nogle gik i butikker og brugte lidt penge andre gik til slagteren og købte flæskesværre og nogle hyggede sig på deres værelse.
Dagen sluttede med festmenu som bestod af Fersk røget laks med rygeost, ramsløgsmayo og urter. Ristede sværdfisk med stikkelsbær, syltede løg og urtekartofler. Dessert: Creme brulee og fin underholdning af lærerne.