Vintur til Piemonte september/oktober 2014

Rejsedeltager Kirsten Møller Pedersen skriver:

Turen til Piemonte 29.9. - 3.10.2014

Netop hjemvendt fra turen, der i højeste grad levede op til forventningerne. Tak fordi I udvidede deltagerantallet med nogle pladser, det er vi flere, der er glade for. Forventninger til at bo på et nonnekloster var ikke store, men vi blev glædeligt overraskede. For det første lå det jo ganske tæt på og for det andet var værelserne upåklagelige og interiøret imødekommende samt udsigten, der var imponerende.

At blive transporteret til og fra lufthavnen var en stor lettelse og betyder uendelig meget især, når man skal hjem og jeg var så heldig at blive sat af tæt på min bopæl.

Vore 2 guider, Jørgen og Per, sørgede for den gode stemning og for at vi allesteder blev godt modtaget og vi nød den dejlige vin - vi så de små producenter - vi så de store imponerende vingårde, hvor vi var ved at tabe både næse og mund. Der var ingen købetvang og det betyder rigtig meget.

Vi så borge, der var indrettede som museum og forskellige restauranter - på hotellet, hvor vi boede fik vi en hyggelig betjening og en god mad tillige.

Mine bemærkninger:

Jeg synes det er flot, at Jørgen har så fine referencer, at vi får så flotte oplevelser på så stort udvalgaf forskellige fabrikker, og det var meget interessant. Men vi behøvede måske ikke at komme til vinsmagning på 3 forskellige steder på en dag. Det var ret overvældende, og så kunne vi måske få en enkelt time på hotellet.

Det ville være rart at have haft lidt mere tid på markedet, så vi ikke skulle have skyldfølelse af at være kommet for sent. Jørgen må huske på, at der er kvinder med på turen.

Til slut en stor tak til bestyrelsen for denne gode oplevelse.

Kirsten Møller Pedersen

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.03 | 13:59

Ja ! De ser søde ud ! Alle de seniorer" ! --Så, gudskelov AT: De, findes !--Jeg kan lide at vide! Hvorfra de forskellige rejsedeltager kommer fra ! --Så, det ik

...
30.01 | 16:34

Flot klaret Gerd

...
06.07 | 09:13
Maderia 2018 har modtaget 3
19.06 | 09:41
Østrig 2015 har modtaget 1
Du kan lide denne side