Kommende rejser

Kommende rejser

 

Lidt om bestyrelsens forslag.

Bestyrelsen har med sine forslag søgt at sammensætte sine rejseforslag så bredt, at de henvender sig til flest mulige af vores medlemmer. Der er rejser med bus, rejser med fly, rejser tæt på og lidt længere væk i Europa, samt rejser i det danske.Også prismæssigt er der en vis spredning.

Rejserne fjernes fra siden efterhånden som de er afholdt.

                                            

                                                  REJSER I 2021

Vintereventyr i Lapland, forkælelse for krop og sjæl. 5 dages tur med fly fra 1.– 5. marts 2021. Tag med Vitus Rejser til finske Lapland, med mulighed for at opleve Nordlys, stilhed og en snedækket natur og andet. Vi skal bo 4 nætter på Levi Spa Ho­tel i Levi. I prisen er inkluderet udflugt til en rensdyrfarm, samt en lille kort tur på rensdyrslæde. Køretur gennem det vinter­klædte landskab til snebyen SnowVillage med guidet rundvis­ning. SnowVillage opbygges hvert år af sne og iskrystaller. Guidet sneskovandring. Dagene indledes med morgen-yoga, så vi har de bedste betingelser for vores krop og sjæl til at møde dagens oplevelser.

En vinterpakke stilles til rådighed for perioden, bestående af termodragt, uldne sokker, støvler (moonboots), halstørklæde, hue og termovanter.

Prisen pr. person er 10.999 kr. inkluderet 4 x morgenmad, 4 x middag, 3 x yogaundervisning, fri adgang til hotellets spaverden. Tillæg for eneværelse 1.570 kr. Tillæg for balkon 680 kr. pr. person, tillæg for ene-værelse med balkon 2.930 kr.

Kontakt Kirsten Bertelsen tlf. 2091 9288 eller e-mail: kirber51@gmail.com

Se mere på: https://www.vitus-rejser.dk/rejser/flyrejser/europa/finland/vintereventyr-i-lapland

                                                                                                    opdateret d. 17-10-2020

 

Forårstur til Amalfikysten: 8 dages flyrejse fra 14.– 21. april 2021. Amalfikysten er en af verdens smukkeste kyststrækninger. Italienerne kalder Amalfikysten for Den Guddommelige Kyst.

Vi rejser med Best Travel fra København til Napoli og skal bo på hotel Sole Splendid i Maiori. Turen inkluderer ½ pension med 7 x morgenmad, 2 x frokost, 7 x aftensmad med ½ fl. vin og mineral­vand. Der er byvandring i Maiori, udflugt til Ravello, udflugt til Vesuv og Pompei samt tur til Amalfi by med sejltur langs kysten.

Grundprisen er 7.995,00 kr. Udover tillæg for eneværelse 800,00 kr. er der forskellige tillæg, hvis man ønsker balkon og havudsigt. Der er kun ganske få standard­værelser (vender mod bjerget, og har ikke balkon). Se hele det spændende program på Best Tra­vels hjemmeside under Italien eller på Rejseklubbens hjemmeside, hvor der er en mere udførlig beskrivelse af turens indhold.

Kontakt Vibeke Davids på tlf. 2534 4045 eller mail: vibeke.davids@gmail.com

                                                                                                     opdateret d. 17-10-202

 

Højskolen Marielyst.” Mad på Marielyst” 7 dage fra 2. – 8. maj 2021, hvor det hele handler om mad på mange forskel­lige måder. På kurset skal vi spise ekstra godt både morgen, middag og aften. Vi skal prøve nye råvarer og opskrifter. Det er ikke et madlavningskursus. Vi skal have vine og øl til maden, der matcher dagens menu (ikke inkluderet i prisen). Vi skal på 2 halvdags-udflugter inkl. rundvisning. Der vil være foredrag om kaffens historie, svampenes forun­derlige verden, spiselige planter på Falsterdiget, SvineRiget samt noget med Ølhunden synger! Der vil også være ”Diætistens time” til dem, der kan have brug for dette. Herudover sang og musik.

Pris i dobbeltværelse 5.250 kr. pr. person. Pris for enkeltværelse 5.500 kr. Bustransport fra Frede­rikssund st. til Marielyst og retur 380 kr. pr. person.

Kontakt Gerd Bøwig på tlf. 2371 2223 eller e-mai: gerd.eb@os.dk

                                                                                                      opdateret d. 17-10-2020

Sidste nyt. Der vil være et par udflugter til restaurationer og fødevareproducenter på Sydhavsøerne og om fredag deltager man hele dagen på Madsens Folkemøde på Engetofte Gods   

 Der er forhåndsreserveret 10 enkeltværelser og 3 dobbeltværelser.

                                                                                                        opdateret d. 18-10-2020 

Der er 6 eneværelser og 3 dobbeltværelser tilbage, sidste frist for tilmelding er d. 11/12 2020. Der bliver ikke indkaldt til tilmeldingsmøde pga. covid-19. Kontakt mig gerne på telefon eller på mail. Formødet kort vi afrejse forventes at blive afholdt.

                                                                                                        opdateret d. 28/10 2020   

 

Seniorhøjskolen Nørre Nissum – ØHOP og særlige Salling. Med besøg på Venø, Fur, Vesterhavet og Salling.  7 dage fra d. 12.-18. maj 2021 med helpension pris kr. 5.250 i delt dobbeltværelse - tillæg for eneværelse kr. 600,00. Bus transport fra Frederikssund st. til Nørre Nissum og retur kr. 400,00                                             

Der vil være foredrag om Mors, rundtur på Fur med ”Den blinde Guide” John Berthelsen. I Salling skal vi bl.a. besøge Jeppe Aakjærs digterhjem. Vi skal også høre om Skipper Clements hærgen, plyndring og nedbrænding i Salling.

Dette ophold er udsendte til medlemmer som fik aflyst deres ophold i 2020 pga. Covid-19 og dem som evt. ikke ønsker at deltage på dette ophold vil værelserne blive frigivet på dialog-mødet. Det vil være muligt at skrive sig på venteliste.

Rejseansvarlig Gerd Bøwig, mobil 2371 2223 eller mail. Gerd.eb@os.dk

                                                                                                      opdateret d. 5/9 2020

På grund af de særlige omstændigheder ved afholdelse af dialogmødet samt at opholdet har været udsendt til alle dem, som fik opholdet aflyst, kan det oplyses, at der er 5  ledige eneværelser, hvis det har interesse så mail til den rejseansvarlige.   

                                                                                                       opdateret d. 18-10- 2020

D.d. er der 4 ledige eneværelser.

                                                                                                        opdateret d. 22/10 2020  

Sidste frist for tilmelding er d.  10/11 2020. Der bliver ikke indkaldt til tilmeldingsmøde pga. covid-19. Kontakt mig gerne på telefon eller på mail. Formødet kort vi afrejse forventes at blive afholdt.

                                                                                                        opdateret d. 28/10 2020

 

Ærø: 5 dages bustur 19-23 juli 2021 

Tag med på en sensommertur til Ærø. Vi skal bo på det dejlige Hotel Ærø i Marstal. Turen omfatter bl.a. rundtur til øens kirker, med besøg bl.a. i Bregninge, Ærøskøbing og Marstal kirker. Vi spiser frokost på Gæstgiveriet i Bregninge. Der er også en tur til Skjoldnæs Fyr, der ligger ved Ærø Golfs smukke bane. I Ærøskøbing, skal vi se og høre om de ikoniske badehuse. Vi aflægger et besøg på Ærø Bryggeri, hvor vi spiser frokost.

En af dagene besøger vi Sønderjylland. Her tager vi en tidlig morgenfærge til Fynshav og sætter kursen mod Christiansfeld, hvor vi skal høre om Brødremenigheden. Vi spiser på hotellet og besø­ger honningkage-bageriet. Alternativt kan vi også vælge Dybbøl eller Sønderborg og Gråsten Slot, hvor der vises rundt med guide. Lad os snakke om det undervejs! Hjem til Ærø sidst på eftermiddagen.

Pris beregnet efter 30 deltagere forventes med ½ pension at blive omkring 4.500 kr. pr. person i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse + 800 kr.

Kontakt Leif Hansen på tlf. 4046 0563 eller e-mail: leif.hansen.oel@gmail.com

                                                                                                     opdataret d. 23-10-2020

                                                            

Saalbach i Østrig:9 dages bustur i perioden 12. – 20. juli 2021.

Enestående naturscenerier venter, når vi besøger den imponerende Kaprun-dæmning og Østrigs højeste bjerg, GrossGlockner. På det vel­kendte Hotel Mitterer midt i Saalbach bor vi godt og forkæles med halvpension.

Overalt mødes vi af østrigernes store gæstfrihed og charme i de små alpebyer. Saalbachs bykerne er bilfri, så selv med hotellets centrale beliggenhed er der fredeligt og roligt om natten. Byen er et dejligt feriemål med gode forretninger og cafeer, og i sommersæsonen er der dans flere steder i byen. Man bliver meget nemt stamgæst i Østrig. Saalbach er omgivet af høje bjerge, og vi kan opleve den ene flotte panoramaudsigt efter den anden. Vi kører i 5* bus og bor på 3* hoteller. Turen er med halvpension samt 3 x frokost excl. drikkevarer.

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse 6.788 kr., dobbeltværelse med balkon +200 kr. Der er ikke tillæg for enkeltværelse.

Kontakt René Christiansen på tlf. 2692 1666 eller e-mail: renec@email.dk

Læs mere på https://www.vitus-rejser.dk/rejser/busrejser/europa/oestrig/saalbach

 

                                                                                                   opdateret d. 17-10-2020

 

Sensommer rundrejse i Irland og Nordirland.

8 dage fra den 16. – 23. august 2021 med fly til Dublin og bus øen rundt.

Tag med Best Travel på en flot rundrejse gennem Irlands og Nord-irlands fantastiske natur, byer og historie.

For at få så meget som muligt med skal vi bo 6 forskellige steder. Vi skal naturligvis smage på irsk whisky og bage vores egne scones, som spises med clottted creme og syltetøj til high tea – english style.

Prisen med halvpension (7 x morgenmad og 6 x aftensmad) inkl. alle udflugter er 10.195 kr. Tillæg for enkeltværelse 1.800 kr.

Hele det spændende program kan ses på Best Travels hjemmeside under ”Storbritannien” eller læs mere på Rejseklubbens hjemmeside.

Kontakt Vibeke Davids på tlf. 25 34 40 45 eller mail: vibeke.davids@gmail.com     

                                                                                                       opdateret d. 17-10-2020

 

Rundt om Kattegat4 dages bustur i perioden 27. – 30. august 2021.

På denne 5* busrejse har vi kombineret den svenske vestkysts ube­stridte charme med nogle af de unikke naturoplevelser, man finder i området omkring Østjylland. I Sverige skal vi blandt andet ud at sejle i den betagende svenske skærgård og opleve øerne Tjörn og Orust. Vi skal også besøge Trollhättan med det imponerende sluse-anlæg og det storslåede vandfald.

Østjylland byder os velkommen med smukke grønne oplevelser i Rold Skov og Rebild Bakker, hvor naturen taler for sig selv. Vi skal også opleve Danmarks længste, og måske smukkeste fjord, Mariager Fjord, hvor du kan glæde dig til en vidunderlig sejltur i de unikke omgivelser med "hjuldamperen" Svanen. 

Vi kører i 5* bus og bor på 4* hoteller. Turen er med helpension: 3 x morgenmad, 3 x frokost og 3 x aftens-mad excl. drikkevarer - dog er middagen på 3. dagen med vin ad libitum.

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse 5.088 kr. Tillæg for enkeltværelse + 595 kr.

Kontakt René Christiansen på tlf. 2692 1666 eller e-mail: renec@email.dk

Læs mere på https://www.vitus-rejser.dk/rejser/busrejser/europa/rundrejser/rundt-om-kattegat

                                                                                                      opdateret d. 17-10-2020

 

 

Sønderjylland ogSort Sol.  5 dages bustur til Sønderjylland 27. sep­tember – 1. oktober 2021. Oplev den forskelligartede natur og de smukke bakker på Sønderjyllands østkyst. Vi besøger Sønderborg Slot, Dybbøl Mølle og haven ved Gråsten Slot og Tønder. Hvis stære­ne vil, bliver der mulighed for at se Sort Sol. Der bliver udflugt til Fri­edrichstadt i Nordtyskland med kanalrundfart i byens snoede kanaler samt frokost. Vi skal til de Frisiske øer, hvor vi sejler til Föhr og Amrum med frokost. Vi sejler fra Rømø til Sild med let frokost ombord og senere kaffe og kage. Vi forlader Sild med biltoget over dæmningen til Tyskland.

Turen er med ½-pension, og vi bor på det 3* hotel ”Landhaus Smaga Süderlügum” lige syd for grænsen.

Husk Passet.

Prisen pr. person i delt dobbeltværelse 4.650 kr. Tillæg for enkeltværelse 600 kr.

Kontakt Poul Breitenstein på 2928 7040 eller e-mail: pmbr@mail.dk                                                                         

                                                                                                     opdateret d. 17-10-2020                                                                                                       

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

 

 

 

  

 

 

 

                                                   

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.11 | 08:55

xd_maxsa33

...
15.07 | 19:29
Nytårstur 2019/2020 har modtaget 2
29.03 | 15:54
Bestyrelsen har modtaget 3
12.02 | 14:41
Ærø 2019 har modtaget 6
Du kan lide denne side